ELAZIĞ / MERKEZ - Fatih Mehmet İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete irtihalinin 85. yılında düzenlenen çeşitli programlarla anıldı.

Kas

NESİLDEN NESİLE OYUN KÖPRÜSÜ PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN KASIM AYI YAKAN TOP OKUL BİRİNCİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI BÜYÜK BİR COŞKU İLE OKULUMUZDA KUTLANDI.

Ekm

İLİMİZ AFAT MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ  VERİLDİ

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA DOĞAL AFET TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eyl

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ VE SINIF VELİ TOPLANTILARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

May

Atatürk'ün Türk çocuklarına armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul sporları minikler satranç turnuvasında İl 1.olmuştur.Emeği geçen öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Ahmet İNCİ'yi tebrik ediyor başarının devamını diliyoruz.

EĞİTİMİN 5N 1K'SI